Päť rokov programu Sokrates/Erasmus na slovenských vysokých školách - Filkornová, Denisa
Stručný pohľad na slovenský vzdelávací program Socrates/Erasmus - históriu a súčasný stav realizácie podprogramu. Aktivity podprogramu Erasmus. Finančné zabezpečenie aktivít. Mobilita študentov. Mobilita učiteľov. Informácia o konferencii Päť rokov programu Socrates/Erasmus na slovenských vysokých školách.