Humanizácia technického vzdelávania - Driensky, Dušan
Problematika humanizácie technického vzdelávania. Technika a technické vedy. Pojem humanita a humanizácia. Identifikácia priorít rozvoja spoločnosti na Slovensku. Prognostika rozvoja vedy. Perspektívne požiadavky na technické vzdelávanie. Úloha humanizácie technického vzdelávania.