Výhody investic do podlinkové reklamy - Václavek, Petr
Zhodnotenie investícií do reklamnej komunikácie. Výhody investovania do podlinkových aktivít. Základná výhoda podlinkovej komunikácie. Celosvetový pomer investícií do reklamy a podlinková komunikácia. Schopnosti podlinkovej agentúry.