Poradenské a informačné služby vysokej školy - Smida, Jozef
Poradenské služby v novelizovanom zákone o vysokých školách. Poslanie poradenstva. Poradenské a informačné služby pre vysokoškolských študentov. Poradenské služby pre zamestnancov. Služby pre uchádzačov o vysokoškolské štúdium. Poradenské služby pre verejnosť. Inštitucionalizácia a financovanie poradenských služieb.