Regionálna typológia fariem fyzických osôb a potenciálne krátkodobé vývojové trendy rozvoja vidieka - Buchta, Stanislav
Analýza sociálnych zmien v poľnohospodárstve. Regionálna typológia podielu agrárnej zamestnanosti podľa fariem. Dosahy integrácie a potenciálne vývojové smery. Vývoj zamestnanosti v agrárnom sektore v najbližšom období.