Konkurenceschopnost Evropy pokulhává za USA? - Adams, Mark
EÚ a tzv. ekonomika inteligencie. Vyhodnotenie pokroku členských štátov EÚ v plnení dlhodobých cieľov lisabonskej stratégie. Analýza plnenia lisabonských kritérií. Hlavné body analýzy. Oblasti hodnotenia.