Zmeny v účtovnom a daňovom ponímaní lízingu. Špecifiká finančného lízingu osobných automobilov - Vašeková, Miroslava, 1978-
Vymedzenie pojmu lízing a jeho klasifikácia. Právna úprava lízingu v slovenskej legislatíve. Lízing z účtovného a daňového hľadiska. Špecifiká finančného prenájmu pri osobných automobiloch. Praktický príklad.