Knowledge management and the new European educational trends - Baldigara, Tea
Vedomostná Európa - trendy a očakávania. Vedomosti - zdroj konkurenčných výhod. Prispôsobenie Chorvátskeho vyššieho vzdelávania moderným globalizačným procesom. Stupeň vzdelanosti a konkurencieschopnosť krajiny. Základné charakteristiky vyššieho vzdelávania pre cestovný ruch vo svetle globalizácie.