Konsignačné sklady po vstupe do Európskej únie
Pojem konsignačný sklad. Vymedzenie call-off skladu. Odlíšenie call-off skladu od konsignačného. Stav pred a po vstupe do EÚ. Použitie konsignačného skladu v inom členskom štáte.