Financing strategy of environmental protection - Ivanovic, Zoran
Externality a ich úloha v ochrane prostredia. Ekonomická stratégia nástrojov a environmentálnej ochrany. Ekonomická stratégia použitých nástrojov - rôzne druhy nástrojov.