Novela zákona o správe daní a poplatkov - Beňová, Marcela
Zákonom č. 191/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 472/2002 o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré ďalšie zákony bol zmenený a doplnený aj zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Informácia o novele a praktické príklady.