Marketing system management in tourism - Radišić, Branka Berc
Chorvátsky cestovný ruch narastá a má bohatú tradíciu. Marketing v cestovnom ruchu. Strategický marketingový plán. Možnosti cestovného ruchu. Marketingový systém.