Strategický pohľad zainteresovaných účastníkov organizácie - Conti, Tito
Analýza úlohy zamestnancov pri organizačnom zlepšení. Zainteresovaní účastníci organizácie. Nový súbor noriem ISO 9000 sa sústreďuje na koncepciu zainteresovaných účastníkov, hlavne v norme ISO 90004 na zlepšovanie výkonnosti. Vzniká otázka, či chápe podnikateľské spoločenstvo modely hľadiska zainteresovaných účastníkov ISO a TQM so všetkými dôsledkami. Článok rozoberá tieto otázky. Zainteresovaný účastník je hromadný pojem používaný na identifikovanie zainteresovaných strán v ktorejkoľvek organizácii. Politika manažérstva zainteresovaných účastníkov. Zainteresovaní účastníci sa odlišujú od zákazníkov. Akcionár - systém sa sústreďuje na podnik. Zainteresovaní účastníci ako strategické aktíva.