Novela zákona o dani z príjmov a kurzové rozdiely - Baláž, Ondrej
Zákonom č.191/2004., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňajú niektoré ďalšie zákony, bolo novelizovaných viacero zákonov. Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov bol novelizovaný trikrát. Uvedená novela účinná od 15.4.2004 upravuje problematiku kurzových rozdielov. Ilustračný príklad.