Project-oriented development in the hotel enterprise - Bašan, Lorena
Projektový manažment vo vývoji hotelierstva. Realizácia rozličných projektov umožňuje hotelom adaptovať sa na zmeny prostredia. Výkonnosť hotelov. Ekonomické indikátory výkonnosti hotelov. Vplyv projektov na rozvoj hotelových komplexov.