Development strategy of nautical tourism in ACI Club, Croatia - Gracan, Daniela
Námorný cestovný ruch je najvýznamnejšou položkou chorvátskeho cestovného ruchu. Analýza stavu chorvátskeho námorného cestovného ruchu. Prospekty a strategický vývoj námorného cestovného ruchu. ACI Club ako vývojový faktor námorného cestovného ruchu Chorvátska. Charakteristika, história a ciele klubu.