Systémy manažérstva kvality a certifikácia v súlade s požiadavkami EÚ - Grauzeľ, Jozef
Úloha noriem a predpisov v súčasnom medzinárodnom obchode. Harmonizácia slovenských právnych predpisov s predpismi Európskej únie. Posudzovanie zhody a pravidlá na udeľovanie a používanie značky zhody CE. Poslanie PECA. Hlavné princípy koncepcie ES posudzovania zhody. Normy systémov manažérstva kvality v posudzovaní zhody. Návod na systém manažérstva - tabuľka uvádza prvky obvyklého systému manažérstva.