Ecological standards in hotel - Holjevac, Ivanka Avelini
Nerovnosť medzi ekonomickými a ekologickými aspektami v cestovnom ruchu a hotelierstve. Ekológia a ekonomika v cestovnom ruchu a ubytovacích zariadeniach. Využitie noriem ISO 14000. Ekologické štandardy - hospodárenie s energiou a vodou v hoteloch. Analýza nákladov na energiu.