Prokletí Afroditina ostrova - Košťál, Vratislav
Stručný historický pohľad na Cyperskú republiku. Operácia "Attila" 1974. Potvrdenie statu quo - vyhlásenie tzv. Severocyperskej tureckej republiky. Súčasný stav na Cypre. Európska únia a Cyprus.