<The> travel and tourism services and methods of evaluating them in the Czech Republic - Francová, Eva
Kvalita služieb v cestovnom ruchu v ČR. Definícia kvality. Metódy hodnotenia cestovného ruchu. Vnútorné kontroly - kontrola kvality, audit. TQM. Štandardizácia a normalizácia - normy, klasifikácia/kategorizácia a ISO systém. Hodnotenie - benchmarking, certifikácia, dotazníky.