Cena viac ako značka ? - Môciková, Renata
Slovenský trh minerálnych vôd sa vyznačuje vysokou citlivosťou spotrebiteľov na cenu. Stále je schopný prijímať nové značky a medziročný nárast celkových objemov predaja sa drží na úrovni viac ako 10 percent. Znalosť značiek, najčastejšie kupované značky