Súdán: mír na obzoru? - Raděj, Tomáš
Sudán ako najväčšia a zároveň najchudobnejšia krajina afrického kontinentu. Historický vývoj. Vznik moslimského bratstva a jeho transformácia v pozadí vnútropolitických sporov. Izolácia sudánskeho režimu.