Zmeny ustanovené v zákone o dani z príjmov od 1.5.2004 (daň z príjmov zo závislej činnosti) - Valicová, Viera
NR SR sa uzniesla na zákone č. 177/2004 Z.z.. Týmto zákonom bol novelizovaný aj zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení zákona č. 43/2004 Z.z.,a to s účinnosťou dňom nadobudnutia platnosti zmluvy o pristúpení Slovenskej republiky k Európskej únii. Ilustračné príklady.