Význam marketingovej stratégie podniku orientovaného na TQEM ako konkurenčného faktora - Podskľan, Adrián
Poznanie základných princípov manažérstva kvality, environmentálneho manažérstva a manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci patrí medzi strategické nástroje umožňujúce vytvorenie podmienok zlepšenia pozície na trhu. Komplexné environmentálne manažérstvo kvality (TQEM - Total quality environmental management). Význam marketingovej stratégie podniku orientovaného na TQEM ako konkurenčného faktora.