Demand for fuel and its consequences for indirect taxation: A microeconomic view - Slavík, Michal
Využitie mikroekonomickej teórie, predovšetkým teórie dopytu a ekonometrie na zistenie vplyvu navrhovaných daňových zmien na spotrebiteľov. Modely na zisťovanie efektu zdanenia.