Finančný audit - jeho význam a postup praktického vykonávania - Oláh, Michal
Finančný audit ako permanentný nástroj predovšetkým pri overovaní racionálnej tvorby finančných zdrojov a ich vynakladania, poskytovania obrazu o finančnom hospodárení, výsledkov finančných operácií. Tiež má slúžiť na zisťovanie, či aj samosprávne organizácie dodržujú zákony a smernice pre tieto transakcie. Postup praktického vykonávania finančného auditu.