Business intelligence quotient and intelligence efficiency within companies - Ružić, Pavlo
Autor vysvetľuje ako oceniť inteligenčný kvocient v podniku a odvodenú inteligenčnú efektívnosť. Inteligenčný kvocient v podniku a metóda jeho tvorby. Inteligenčná efektívnosť podniku. Vzorce.