Úplné znenie zákona o cestnej dani
Zákon č. 87/1994 Z.z. v znení zákona NR SR č. 304/1995 Z.z., zákona NR SR č. 386/1996 Z.z., zákona č. 335/1999 Z.z. a zákona č. 191/2004 Z.z. Úplné znenie + Sadzobník cestnej dane + Priznania k cestnej dani.