Measurement methods in achieving sustainable tourism development - Jurdana, Dora Smolcić
Snaha o trvalo udržateľný vývoj v cestovnom ruchu. Peňažná hodnota základného účastinného kapitálu v cestovnom ruchu. Externality. Metódy merania - ocenenia prostredia - použité metódy.Cestovný ruch je zatiaľ stále najviac závislý na prírodnom prostredí.