On the desirability of coordinated supply-side intervention: does a monetary union matter? - Díaz-Roldán, Carmen
Príspevok skúma vhodnosť koordinácie intervencie strany ponuky vo vnútri menovej únie. Nátlak na menovú a fiškálnu politiku. Mundell-Flemingov model dvoch krajín. Koordinácia politiky ponuky.