Fiškálna pozícia verejnej správy
Materiál vypracovaný Ministerstvom financií, uverejnený v skrátenej podobe, obsahuje výsledky analýzy o výške a štruktúre hrubého verejného dlhu, údaje o ďalších podmienených záväzkoch organizácií verejnej správy a tzv. skrytom dlhu. Hrubý verejný dlh. Možnosti zníženia dlhu.