Aktuálne zmeny v oblasti nepriamych daní - Tichý, Dušan
Súčasťou daňovej reformy boli aj zmeny v oblasti nepriamych, majetkových daní. Príprava zdaňovania nehnuteľností na hodnotovom princípe. Vypracovanie systému určovania trhovej hodnoty nehnuteľností. Zmeny v zákone. Financovanie krajov.