Kvalitní podniková strategie a její úspěšná implementace, jako podmínka konkurenceschopnosti podniku - Dedouchová, Marcela
Formulovanie kvalitnej podnikovej stratégie. Stratégia podniku v kontexte vstupu Českej republiky do EÚ. Hodnotenie a výber variánt stratégie. Podmienky úspešnej implementácie stratégie v podniku