Exportní příležitosti: Chorvatsko - Schwarz, Vítězslav
Základná charakteristika ekonomiky Chorvátska. Podmienky pre vstup zahraničného kapitálu. Chorvátsky trh a príležitosti pre českých exportérov. Veľtrhy a výstavy. Užitočné kontakty a zdroje informácií, www stránky.