Obchodní jednání a národní zvyklosti: Indie - David, Richard
Obchodné rokovania v Indii. Pracovné návyky, hodnoty a normy, význam času. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie, stolovanie, viera. Širší rámec kultúrnych osobitostí.