Orgány zastupiteľstva obecného úradu - Kolman, Petr
Článok poskytuje obraz o tom, aké orgány si môžu zriaďovať v Čechách zastupiteľské zbory obecných a mestských úradov, o ich štruktúre a náplni činnosti. Možnosť porovnania so stavom na Slovensku. Všeobecná charakteristika. Výbory, ktoré musí podľa zákona zastupiteľstvo zriadiť vždy - finančný výbor a kontrolný výbor. Pokrač.