Střední Evropa: málo vyvinutý vektor v polské zahraniční politice? - Lang, Kai Olaf
Poľsko ako regionálna mocnosť. Stabilita regiónu a jeho prozápadná orientácia. Vplyv strednej Európy na Spoločnú zahraničnú a bezpečnostnú politiku Európskej únie. Poľské chápanie strednej Európy. Stredoeurópska spolupráca.