Hodnocení výkonnosti podniku - Dolák, Pavel
Finančná analýza ako nástroj posúdenia životaschopnosti podniku odhaľuje mnohé skutočnosti o podniku a jeho hospodárení. Ukazovatele finančnej analýzy. Strategická analýza. Metódy širšieho hodnotenia podniku. Desať charakteristík, ktorým sú pridelené body podľa ich vplyvu na budúcnosť podniku.