[Ceny palív] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Slovnaft do znižovania cien palív nič netlačí. Slovenský trh pohonných hmôt je malý. Ceny neurčujeme my, ale trh. Obchodná inšpekcia je pripravená súdiť sa. Dane zblížia ceny benzínu a nafty. Nahor ceny ťahá rastúca spotreba a nervozita.