Současné trendy managementu - Blažek, Ladislav
Trendy v manažmente konca 20. a začiatku 21. storočia. Pozornosť je venovaná princípom manažmentu, vodcovstvu, tímovej práci, coachingu, podnikovej kultúre a prístupovému procesu.