Dizajn distribučného kanála a proces jeho tvorby - Daňo, Ferdinand, 1959-
Dizajn distribučného kanála. Úspech, ciele a úlohy distribučného kanála. Proces jeho tvorby. Kooperácia a komunikácia medzi členmi distribučného kanála.