Obchodné reťazce hypermarketov a maloobchodná sieť na Východnom Slovensku - vybrané problémy - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Vzrast počtu maloobchodných predajní na Slovensku, najmä ostatnej nepotravinárskej predajnej plochy. Vzrast počtu hypermarketov, supermarketov, hobbymarketov a megastorov. Slovenskí výrobcovia a obchodné reťazce. Marketingový výskum vplyvu hypermarketov na ostatné maloobchodné jednotky. Výskum realizovaný v marci 2003 v mestách Východného Slovenska ukázal niektoré fakty o determinantoch výberu maloobchodnej siete, o plánovaní a impulzívnosti pri nakupovaní, o spokojnosti so službami.