Banky elektrárňam ponúkli viac, ako pýtali - Janoška, Juraj
Po úspešnom preklenutí komerčných dlhov chcú finančníci Slovenských elektrární (SE) reštrukturalizovať štátom garantované úvery. Plány a realita SE. Elektrárne reštrukturalizovali dlh 550 miliónov eur negarantovaných úverov s pomocou bánk. Vzájomná spolupráca SE a bánk. Najbližšie úlohy ekonomického úseku SE.