Význam výskumu zahraničného trhu pre voľbu formy vstupu na zahraničný trh - Gofusová, Katarína, 1977-
Základné informácie o výskume trhu na zahraničnom trhu, identifikovanie procesu výskumu trhu a poukázanie na problémové oblasti v jeho realizácii.