Aktuální směry ve vývoji marketingové strategie potravinářských výrobků - Grosová, Stanislava
Biopotraviny, funkčné potraviny.a marketingové stratégie. Očakávanie kvality a skúsenosti s kvalitou - komunikácia parametrov kvality založených na dôvere. Situácia v Českej republike.