Štát chce podniky prinútiť odstrániť environmentálne záťaže - Marčan, Peter
Ministerstvo životného prostredia pripravuje zákon, ktorý by mal štát, ale hlavne privátnu sféru, donútiť odstrániť skládky odpadu zo svojho areálu. Problematika odstraňovania odpadových záťaží. Investície súvisiace s odstránením záťaží - mohli by byť využité napr. na zvyšovanie produktivity podniku. Výška nákladov na odstránenie záťaží je pre firmy citlivá. Povinnosť aj pre štát.