[Tokaj] - Sobinkovič, Branislav
Z obsahu: V tokajskej ságe doplácajú Slováci najmä na vlastné chyby. Jedinečná vinárska oblasť musí dobehnúť, čo zameškala. Maďarskí producenti: Výmera slovenského Tokaja je priveľká. Dedenie pozostalosti po š.p. Tokaj určilo pomer síl medzi firmami. Dôsledky agónie a krachu štátneho podniku cítiť doteraz.