Vybrané faktory ovplyvňujúce vývoj zahraničného obchodu SR - Líner, Martin
Faktory vplývajúce na vývoj zahraničného obchodu SR. Prílev priamych zahraničných investícií do SR v rokoch 1996-2002. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu Slovenskej republiky.