Voľba marketingu pre subjekty agrokomplexu v procese globalizácie - Chebeň, Juraj
Globálny marketing a jeho význam. Pôsobenie globalizácie a uplatňovanie globálneho marketingu v agrokomplexe. Riziká a pozitíva globálneho marketingu a globalizácie pre agropotravinársky sektor SR.