ECR na začátku nového milénia - Klapalová, Alena
Snaha o tesnejšiu spoluprácu v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch - od konca 20. storočia. Zavádzanie novej koncepcie nazvanej ECR - Efficient Consumer Response (efektívna odozva na požiadavky zákazníka). Staršie a novšie definície pojmu ECR. Výmena informácií pri ECR pomocou EDI (electronic data interchange). Informácie výrobcovi o pohybe zásob v maloobchodných predajniach. Category management ako stavebný kameň ECR. Vývoj v Česku.